nlende

Coach / Loopbaancoach

English version  vlag engeland 
  

Welkom!

En natuurlijk ook gefeliciteerd, je hebt de moeite genomen om te kijken wat er kan worden veranderd aan jouw situatie! Waarschijnlijk ben je ontevreden over je werk, je werkomgeving, kortom er broeit iets en dat heeft, waarschijnlijk, met je werk te maken. Heel goed dat je besloten hebt om te kijken wat er zo mogelijk is.

Ik hoop dat je het juiste besluit neemt en we elkaar binnenkort zien en we de eerste stappen gaan zetten in de verbetering van je situatie.

Mijn naam is Peter Damen. 
Hieronder kunt u in een kort overzicht lezen hoe ik tot mijn coachen ben gekomen.
 

 

Geschiedenis

Na de lerarenopleiding werkte ik 25 jaar in het onderwijs als docent Engels en Aardrijkskunde, dat doe ik nu nog parttime.

Ik merkte dat ik steeds meer oog kreeg voor het begeleidingsaspect van lesgeven en besloot met te verdiepen middels Coach- en Loopbaancoaching Energiewerk en gerelateerde opleidingen. Dit maakt dat ik een heel gevarieerd gamma van begeleidingsmethodieken gebruik, omdat niemand hetzelfde is.

Mijn visie

In ieders leven vinden gebeurtenissen plaats die de manier veranderen van ons probleem oplossend vermogen.

Soms realiseer je je dat je werk niet meer bij je past en het gevoel hebt daar niet meer op je plaats te zijn. Het kan zijn dat je denkt dat het leven je ‘overkomen’ is en nu het gevoel hebt dat je aan het ’doormodderen’ bent. Dat uit zich dan als een vaag gevoel van ontevredenheid, die van invloed is op je privéleven èn je werk.

Het is dan mijn rol om er achter te komen wat er veranderd is en dan samen de richting te bepalen waar je heen wilt. Dit vergt verandering, dat is een proces waarin ik je begeleid.Bij verandering van werk is het handig om te weten wat het beste bij je past, passend bij je competenties en waarden. Vaak gebeurt het dat de cliënt zich weinig bewust is van alle competenties die hij/zij in de loop van tijd allemaal verzameld heeft. Als die in beeld zijn kunnen we kijken wat daar bij past en de juiste werkkring gaan zoeken.

In het traject ga ik een samenwerkingsverband met je aan en ga uit van openheid en op basis van wederzijds vertrouwen.

Zie ook LoopbaanCoaching

 

Peter's specialisaties zijn: (NOLOC)

  • Loopbaanbegeleiding en – Coaching
  • Holistische aanpak Burn-out
  • EFT Relatie therapie
  • EMDR
  • Energiewerk-en management
  • Bedrijfsconsultatie

Peter is aangesloten bij:

NOLOC (vereniging loopbaanprofessionals)  04446      
Kamer van Koophandel 72083786  
 

Bezoekadres

BVG De Compagnie
P-Coaching & Therapie
Geestbrugkade 35
2281 CX Rijswijk 
Gratis parkeren achterzijde aan de Frederiklaan